Kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot!

Küldjön E-mailt vagy hívjon bennünket a -+36-70/455-9555 telefonszámon!
Kapcsolat  
Image

Projektinformációk

  • Cím: Budapest, XII. Gyógyfű utca 17-25.
  • Lakások száma: 34 db teljesen berendezett, kulcsrakész luxuslakás
  • Lakások mérete: 57-118 nm
  • Teraszok mérete: 8-48 nm között
  • Saját kertek mérete: 12-300 nm között
  • Telek mérete: 6900 nm
  • Parkolóhelyek száma: 34 db. (egy részük dupla beálló)
  • Várható átadás: 2019 IV. negyedév (I. ütem) és 2020 IV. negyedév (II. ütem)
  • Fejlesztő: KVK Ingatlanok Kft.

Örökzöld luxus lakások kulcsrakészen a XII. kerület szívében

Az Evergreen luxus lakópark legnagyobb vonzereje abban rejlik, hogy rendkívül csendes, ősfáktól körülvett zöldövezeben helyezkedik el, mégis karnyújtásnyira a városközponttól. Azoknak ideális, akik nem szeretnének eltávolodni a város nyüsgésétől, de zöldövezeti fekvés előnyeiről sem kívánnak lemondani, ezért elsősorban jó közlekedéssel rendelkező lakóingatlant keresnek saját vagy befektetési célból.

 

A lakópark fekvése

Az Evergreen Residence luxus lakópark a Kis-Svábhegy lábánál épül, a Városmajor utca szomszédságában, kifejezetten csendes, nyugodt villanegyedben. A környék nagypolgári, patinás hangulatát a vele szomszédos Osztrák Nagykövetség Rezidenciája és hatalmas parkja is erősíti, de emellett jövőbeni lakók leginkább a békés, madárcsicsergős, szinte erdei környezetet fogják igazán nagyra értékelni. A lakóparkból kilépve hihetetlen módon rögtön a város szívében találjuk magunkat, ahonnan tömegközlekedéssel vagy kocsival percek alatt szinte bárhová eljuthatunk.

 

A lakások felszereltsége

A rendkívül elegáns villanegyedben található telken 5 különálló, 2 illetve 3 szintes épületeket terveztünk, melyek földszinti lakásai kertkapcsolatosak, így szoros egységet alkotnak az ősfákkal körülvett parkkal. A kertkapcsolatos lakások egymástól jól elkülönültek, ennek következtében a leendő lakóink a nappaliból kilépve zavartalanul élvezhetik a természet közelségét, a zöldövezeti pihenés kényelmét. A kizárólagos tulajdonba kerülő kertrészeket lakóink teljes mértékben saját igényeik szerint alakíthatják ki.

Az emeleti lakások mindegyike tágas, jól használható terasszal rendelkezik, így azoknak sem kell lemondani a természet közelségéről, akik nem közvetlen kertkapcsolatos lakásban gondolkodnak. A legfelsőbb szinteken penthouse jellegű lakásokat alakítottunk ki, ahol saját tulajdonú és használatú privát tetőteraszok teszik teljessé a luxus érzését, ami ezen a patinás környéken igazán egyedülállónak számít. Néhány zöldtetőről – annak fekvésétől függően – a fölöttünk magasodó budai hegyekben gyönyörködhetünk, a kilátást innen csak egy-egy magasabb fa zavarhatja meg.

Az Evergreen lakópark műszaki kivitelezése a legkorszerűbb építési megoldásokat és technológiákat alkalmazza, de ezen felül – a piacon egyedülálló módon – minden lakás teljesen kulcsrakészen, azonnal beköltözhető állapotban kerül átadásra a leendő tulajdonosoknak. A Galériában megtekinthető látványterveken az egyik ilyen mintalakás teljesen bebútorozott formában tekinthető meg.

A lakóépületek alatt, annak pinceszintjén, két egybefüggő teremgarázs szolgálja a lakók kényelmét, amelyből az egyik rámpás lehajtón keresztül, a másik pedig két állású autólifttel lesz megközelíthető.

A luxuslakások építése már folyamatban van, így a készültségi foktól függően a lakások a személyesen is megtekinthetők, az emelt szintű műszaki kivitelezés a leendő lakástulajdonosok részéről hétről hétre nyomon követhető.

 

Kinek ajánljuk az Evergreen Residence lakásait?

Luxus lakóparkunk lakásait azok figyelmébe ajánljuk, akik a városközponthoz közel szeretnének lakni, de nem szeretnének cserébe lemondani a zöldövezeti luxusról és kényelemről sem, amit egy családi ház nyújtani tud.  

Az Evergreen Residence elhelyezkedése azért egyedülálló, mert ezen a környéken több ilyen fekvésű üres telek nincs, tehát hasonló adottságú lakópark nem fog a jövőben épülni.

 

Mit, hol találunk a közvetlen közelben?

 

Az Evergreen Residence rendkívül jó közlekedéssel rendelkezik. A Déli Pályaudvar gyalog 5 perc alatt elérhető, onnan a Deák Ferenc Térre (a 2-es metróval) csupán 7 perc az út, de egyéb tömegközlekedéssel a város bármely pontjára gyorsan eljuthatunk.

Vásárlási, szórakozási, valamint sportolási lehetőségek szintén a közvetlen közelben találhatók, ebből a két legnagyobb, a Mammut Bevásárlóközpont és a MOM Park és Sportcentrum, de a Városmajor utcában és a Déli Pályaudvar környékén a kisebb üzletekben napközben bármit percek alatt elintézhetünk.

A kulturális programok kedvelőinek a Városmajori Szabadtéri Színpadot ajánljuk (10 perc gyalog), de a Millenáris Kulturális központ sincs messze az Evergreen Residence-től.   

A hétvégi családi programokhoz a 10 perc autóútra található Normafát, a Zugligeti Libegőt (10 perc autóútra) vagy a Fogaskerekű vasútat (4 perc autóútra) ajánljuk leendő lakóinknak. A központi fekvésnek köszönhetően a Városmajori Gimnázium és Általános Iskola gyalog csupán 5 percre található, de a legközelebbi kórházak sincsenek messze, a Szent János kórház 5 perc, a Kútvölgyi Rendelőintézet pedig csupán 8 perc autóútra található.

 

5 érv az Evergreen Residence mellett

1. Amennyiben az Evergreen lakóparkban vesz lakást, úgy biztos lehet benne, hogy közlekedéssel kevés időt fog tölteni, mert tömegközlekedéssel, átszállás nélkül a városközpont szinte percek alatt elérhetővé válik. (Deák Ferenc Tér). Hazaérve pedig maximálisan kiélvezheti a zöldövezet előnyeit és úgy fogja érezni magát, mintha csendes, családi házas övezetben élne.

2. A rendkívül jó infrastruktúrának köszönhetően pár perc távolságra minden megtalálható, amire manapság egy városlakónak szüksége lehet, kisboltok, szupermarketek, posta, gyógyszertár, éttermek a közvetlen közelben találhatók, de a közintézményekhez, iskolákhoz sem kell kocsiba ülnünk, ami gyermekes családoknak kifejezetten ideális lehet.

3. Az itt épülő lakások pénzügyi befektetésnek is tökéletesek, hiszen a XII. kerületi ingatlanok ára – a többi kerülethez képest – gyorsabban emelkedik, ami egyrészt a kerület növekvő népszerűségének köszönhető, de annak is, hogy szinte már nincs beépíthető, üres telek a környéken.

4. A patinás, ősfákkal körülvett villanegyedben az itt épülő lakások hosszú távon rendkívüli értéknövekedésre számíthatnak, hiszen az európai nagyvárosokban ezek a területek már most a legértékesebbnek számítanak, amelyek a városok további terjeszkedésével igazi kuriózumnak fognak számítani az ingatlanpiacon.

5. A lakópark egyedi, szinteltolásos megoldásának köszönhetően az itt épülő lakások egymástól nagyon jól elkülönülnek, így a teraszok és a saját használatú kertrészek elegendő intim életteret biztosítanak a leendő lakóknak. Ezek a megoldások építészeti különlegességnek számítanak és felkeltették az építész szakma figyelmét is.
Az Evergreen Residence lakóparkban prémium kategóriájú lakásokat kínálunk. Kérjük, hogy az ingatlanok vételárával kapcsolatban forduljon érékesítési vezetőnkhöz, aki az alábbi űrlap kitöltése után rövidesen felveszi Önnel a kapcsolatot, hogy kiemelt ügyfélként tudjunk Önnek ajánlatot tenni.